Godine provedene na javnoj sceni naučile su Žiku Jakšića da vešto s javnošću deli informacije o privatnom životu. O brakovima koje je ostavio iza sebe govori dozirano, a o sinovima uvek priča s ponosom. S prvom suprugom Snežanom ima sina Andriju, dok sa Dajanom Paunović ima Dušana. Tako je nedavno za svog prvenca, koji živi u Štutgartu, imao samo reči hvale.

"Andrija je završio master na svetski priznatom fakultetu za enologiju i vinarstvo, kao najbolji u poslednjih 25 generacija. Pre tri godine došao je sa idejom da završni rad spremi ovde. Udružio je lepotu župskog grožđa i svoje znanje, i napravio fenomenalno vino koje sada osvaja zlatne medalje na takmičenjima širom Evrope. U jednom trenutku je rekao: tata, jesam tamo bio najbolji, ali sve su to formule i brojevi. Ovo vino je moj master za tebe, pa smo mu dali ime po mojoj emisiji. Iako može da radi u bilo kojoj svetskoj vinariji, odlučio je da pokuša da svoje ambicije ostvari ovde, zbog čega sam presrećan", rekao je Žika nedavno, ali je propustio da kaže da se njegov sin oženio!

Žika Jakšić oženio sina
Instagram/Jaksici 

Iako se Jakšić nije pohvalio da je postao svekar na Andrijinom  Instagram profilu sve lepo piše – 6. maja 2019. počeo je da se zabavlja sa misterioznom izabranicom, 27. juna naredne godine su se verili, a 6. maja 2021. su se venčali.  

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna