Majka Zorica je po struci ekonomista, vreme često provodi družeći se sa prijateljima, a najviše voli da ide na pecanje. Obožava specijalitete sa mesom i ribom, a za sebe kaže da je ljubitelj tradicionalne kuhinje. Sin Željko radi u teretani, svoje slobodno vreme najčešće koristi igrajući fudbal sa društvom, obožava dobar provod i izlazak. Priznaje da nije vešt u kuhinji, a najviše voli da jede ćevape i giros. Njegova supruga Elena student je Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu, voli da sluša muziku, često provodi vreme u prirodi, čita knjige i uči strane jezike. Obožava da kuva, a najviše preferira kinou sa povrćem i morske plodove.

MAJKE I SNAJKE PREDSTAVLJAJU SPECIJALITETE PORODICE STANKOVIĆ: Ne propustite najzabavniji šou danas u 18 časova  Kurir TV

Zorica i Elena pokušaće da zasene svojim specijalitetima ostale učesnice, da li su uspele u tome saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji. Ko je ove nedelje osvojio najveći broj bodova i time nagradu od 100.000 dinara i priliku da nastavi takmičenje - otkrijte u subotu u 17.10 časova.

majke-i-snajke2.jpeg
Promo 

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnim pričama.
Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

majke-i-snajke1.JPG
Promo 

Pratite takmičenje "Majke i snajke" od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE.