Sloboda Mićalović (41) zagazila je u petu deceniju, a iako se nikada nije podvrgla bilo kakvoj vrsti zahvata i operacija, redovno ide kod kozmetičara i neguje lice i telo.

"Ja ne mogu zbog posla da imam botoks. Ne mislim da je botoks tragedija, ali da se koristi umereno, a ne da se pređe ona granica kada se izderfomišete. Ali ozbiljan tim ljudi radi oko mene, od kozmetičara do neke te, što je sad moderno, dubinske hidratacije i svega, ja prosto moram zbog posla. A drugo ja volim da budem negovana, nemam potrebu da budem mlađa nego što jesam i ja volim svoje bore, ali da budem negovana - u to baš polažem dosta", rekla je u emisiji "Exkluziv" Sloboda, koja smatra da je tajna u umerenosti.

sloboda micalovic
Kurir / Marina Lopičić 

Svojevremeno je proglašena za najlepšu prirodnu glumicu, a iako joj ova titula prija, pomalo je, kako priznaje, i zbunjuje jer smatra da na domaćoj sceni ima mnogo njenih koleginica koje takođe neguju prirodnu lepotu.

"Prija mi, ali me malo i zbunjuje, ima dosta mojih koleginica koje su jako, jako lepe i prirodne i negovane. Tako da ja ne mislim za sebe da sam najlepša i najprirodnija, ali naravno da mi laska, naravno da mi prija da sve to čujem, lagala bih kad bih rekla da je drugačije. Ali bar moje koleginice nisu podlegle u toj meri tom trendu napumpavanja obraza i deformisanja lica, jer nekako nam se život sveo na to da preživimo život. Šaka vitamina, šaka ovoga, šaka onoga, pazi šta jedeš, stavi ovo, stavi ono. Mislim da gubimo smisao, a to je tužno", istakla je glumica.

Srećnom i ispunjenijom je ne čine skupa garderoba, nakit i druge materijalne stvari jer je oduvek, i dok nije bila javna ličnost, smatrala da sreća dolazi iznutra i da novac i poznati brendovi ne mogu 'kupiti' osmeh.

sloboda-micalovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Četrdesete godine su mi donele to da sam dobro u glavi, da sam stabilna. Sve što sam želela se, Bogu hvala, ostvarilo i desilo. Da li je moglo da bude bolje to ću ja videti na kraju, kad podvučem crtu, ali za sada je moj život dobar, ja se dobro osećam, ništa pretenciozno. Ja sam uvek bila od onih osoba koje smatraju da treba živeti skromno, ja se ne osećam bolje ako imam dobar sat ili fantastične cipele. Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše 'ne jedem meso, ja sam vegan', a onda nosi 'Luj Viton' koja sigurno nije od kupusa. Ne razumem", zaključila je Sloboda u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Slobode Mićalović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sloboda_micalovic_boba, Antonio Ahel/ATAImages Slavi 41. rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna