Mnoge žene maštaju da imaju telo poput Šer - vitka, bez celulita, sa naglašenim strukom i zaobljenim bokovima - pevačica je prošetala pistom tokom revije modne kuće Balmen i svi su ostali - paf! U 77. godini, muzička megazvezda još ume da izmami uzdahe.

Svi okupljeni na ovom spektaklu Nedelje mode u Parizu mogli su samo da se dive figuri koju je pokazala, ali ona kaže da se do takvog rezultata ne dolazi lako.

Trenira pet puta nedeljno i to sa ličnim trenerom. Kaže da pokušava da se malo "izvuče" na godine, ali uvek dobija isti odgovor - mora da vežba više nego mlađi od nje.

Šer ima sreće da je većina namirnica koje voli veoma zdrava, jedini "greh" su joj slatkiši. "Ne uzimam drogu, ne pušim i ne pijem naročito često", tvrdi. "Ubijam se u teretani da bih imala ovakvo telo, a do pedesete godine nisam morala da brinem o kilogramima."

šer
Profimedia 

Priličnu "pomoć" je Šer našla i u plastičnoj hirurgiji. Operisala je nos, grudi, bilo je čak i glasina kako je izvadila donja rebra da bi imala uži struk. Podsetimo, isto se pričalo i za Elizabet Tejlor, Rakel Velč, Pamelu Anderson, Kejt Mos, pa i za Šakiru.

"Ne znam zašto se ljudi bave tim stvarima", kazala je Šer. "Ako hoću da ugradim nove grudi i na leđa, imam pravo na to. Moje su i tačka."

Pogled s leđa je upravo ono što je gledaoce najviše iznenadilo na modnoj reviji u Parizu. Ako je nešto na Šer sigurno nezavisno od plastične hirurgije, to je držanje ove dame u osmoj deceniji koje priliči pravoj manekenki. Pogledajte je u galeriji slika!

Profimedia Pevačica izgleda fantastično u 77. godini

Izvor: Lepa&Srećna