Slavna pevačica Šer još uvek izaziva divljenje svih svojom figurom koju uspeva da održi i u 67. godini. Kako joj to polazi za rukom, otkrila je u intervjuu za britanski magazin "Helou!" krajem septembra 2013. godine.

"Treniram najčešće pet puta nedeljno", kaže Šer i priznaje da ponekad pokušava da se malo "izvuče" na godine u razgovoru sa svojim trenerom. "Međutim, ona ne prihvata nikakve izgovore. Traži od mene da vežbam napornije nego mlađi od mene", tvrdi Šer.

I dalje uspešna, posle pola veka vrhunske karijere, slavna pevačica ima jednostavne recepte za vitku figuru. "Oduvek sam volela sport i zanimaju me nove stvari, tako da trenutno učim da surfujem. Većina namirnica koje ja volim je zapravo zdrava, ako izuzmemo slatkiše. Ne uzimam drogu i ne pijem naročito često", rekla je Šer za britanski "Helou!" U sjajnu kondiciju uverili su se svi obožavaoci koji su dočekali Šer na snimanju TV emisije "Kasni šou sa Dejvidom Letermanom" (galerija).

LepaiSrecna Trenutno učim da surfujem, kaže slavna pevačica iza koje je pola veka uspešne karijere u šoubiznisu. Kako održava vitku figuru, otkrila je za britanski časopis "Helou!"