Princ Hari poslednji je od članova kraljevske porodice stigao u zamak Balmoral u kom je preminula kraljica Elizabeta. Od  bake nije stigao da se oprosti zbog, kako su britanski mediji preneli, sukoba sa ocem oko dolaska njegove supruge Megan Markl. Kralj je smatrao da posle svega što je o kraljevskoj porodici izrekla u javnosti nije prikladno da bude tu. Hari se naljutio na oca, a Megan je sa njim tražila sastanak "jedan na jedan".

To je samo jedan od načina kojima je kralj rešio da odbeglog sina nauči pameti. Iako je Čarls dozvolio Hariju da na nosi vojnu uniformu u kojoj se pojavio na bdenju u londonskom Vestminster holu, gde se do sahrane čuvao kovčeg kraljice Elizabete Druge, nesuglasice nisu rešene.

Hari i Megan na sahrani kraljice Elizabete nisu sedeli pokraj Vilijama i Kejt i ostatka britanske kraljevske porodice, već u drugom redu. Ipak, pravo poniženje stiglo je tek sada. Naime, zvaničan sajt britanske kraljevkse porodice je ažuriran nakon krajičine smrti, a imena i fotografije Harija i Megan Markl koje su stajale odmah ispod princa Vilijama i Kejt Midlton pale su na dno. Sada stoje pokraj osramoćenog brinca Endrua.

Kralj Čarls spomenuo Harija i Megan
Profimedia 

Britanski mediji ovo smatraju dokazom da su se Hari i Megan vratili u Kaliforniju gde žive, a da nisu rešili svoje nesuglasice sa kraljem Čarlsom i princom Vilijamom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna