Princ Hari poslednji od članova porodice je stigao u zamak Balmoral u kom je preminula kraljica Elizabeta. Došao je kasno i nije stigao da se od bake oprosti.  Upućeni tvrde da iza svega stoji sukob sa ocem, novopečenim kraljem Čarlsom koji mu nije dozvolio da dovede suprugu Megan Markl u Balmoral. Oko ovoga su se žustro sukobili, zbog čega je Hari, navodno, propustio let i priliku da se poslednji put pozdravi sa kraljicom.

"Hari je bio toliko preokipiran time da želi da Megan krene u Balmoral da je propustio let. Otac ga je nakon toga pozvao da večeraju zajedno, međutim Hari je to kategorički odbio. Otišao je iz Balmorala prvim letom za London", otkrio je anoniman izvor.

Hari je prvi napustio Balmoral od čalnova kraljevske porodice, što potvrđuje da je među njima bilo razmirica. Supruga Megan mi se pridružila na kraljičinoj sahrani, a činilo se da je sa bratom, princem Vilijamom izgladio odnos. 

Britanski mediji tvrde da je Megan zatražila sastanak "jedan na jedan" s kraljem Čarlsom u pokušaju da reše nesuglasice pre nego što se ona i Hari vrate kući u Kaliforniju. To tvrdi dopisnik "NBC News-a", Nil Šon koji tvrdi da je od pouzdanog izvora čuo da je Megan poslala pismo tražeći privatni razgovor s kraljem.

"Tako je - Megan jedan na jedan s kraljem Čarlsom i to je vrlo hrabar potez. Bila bi to prilika da se raščiste nesuglasice i objasne neki od razloga koji stoje iza onoga što su ona i Hari radili u poslednje dve godine", stoji u videu koji je Šon objavio na Jutjubu.

Bakingemska palata i Megan i Harini nisu komentarisali ovde navode.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna