Odlazak kraljice Elizabete II pogodio je mnoge, a najviše njenu porodicu. Princ od Velsa kako glasi titula koju vojvoda od Kembridža nosi posle smrti kraljice, oprostio se od svoje bake veoma emotivnim rečima, a sada je to učinio i njegov brat, princ Hari. On je pohvalio njenu službu narodu, a onda se oprostio od nje kao od bake.  

"Bako, iako nas ovaj konačni rastanak jako žalosti, zauvek sam zahvalan za sve naše prve susrete – od sećanja na tebe iz najranijeg djetinjstva, do prvog susreta s tobom kao svojom vrhovnom zapovednicom, do prvog puta kada si upoznala moju dragu suprugu i zagrlila svoje voljene praunuke“, rekao je i istakao da podržava svog oca u novoj životnoj ulozi.

"Već jako nedostaješ, ne samo nama, nego celom svetu. Kad je reč o prvim susretima, sada poštujemo mog oca u njegovoj novoj ulozi kralja Čarlsa Trećeg“, rekao je.

Megan Markl i princHari su zajedno sa Kejt Midlton i Vilijamom, koji sada nose titule princeza i princ od Velsa, zajedno posetili Vindzor kako bi se zahvalili poštovaocima kraljice Elizabete II. Zajedničko pojavljivanje poznatih parova bilo je veliko iznenađenje za svetsku javnost, s obzirom da su Hari i Megan žestoko kritikovali način na koji su bili tretirani u Bakingemskoj palati. Mnogi smatraju da je ovo zajedničko pojavljivanje korak ka pomirenju članova britanske kraljevske porodice.

Podsetimo, britanska kraljica Elizabeta II preminula je 8. septembra 2022. u zamku Balmoral u Škotskoj, a na tronu je provela 70 godina. Na prestolu ju je nasledio sin Čarls, koji sada nosi titulu kralj Čarls III.

Još fotografije Kejt, Megan, Vilijam i Harija sa jučerašnjeg dešavanja pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Megan Markl, princ Hari, Kejt Midlton i princ Vilijam

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna