Dragana Mirković i Toni Bijelić sinonim su za srećan brak. Na večnu ljubav zakleli su se 28. septembra 2000. godine u Beču, ali sve je, po njihovoj želji, prošlo bez pompe. Za njihov odnos nikada se nisu vezivali skandali, a Dragana i Toni danas se mogu pohvaliti 22. godinom uspešnog bračnog života

Muzička zvezda je povodom godišnjice braka na Instagramu objavila prelepe uspomene sa venčanja, koje je upotpunila čestitka upućena suprugu Toniju.

"Srećna godišnjica braka, ljubavi", napisala je Dragana, a iste fotografije objavio je i njen Toni.

Draganu i Tonija upoznao je organizator njenog koncerta u Beču, a ljubav se dogodila na prvi pogled.

"Tog trenutka, kada mi je pružio ruku da se upoznamo, ja sam osetila nešto neobično. Od siline emocija nisam ni čula njegovo ime. Mislila sam da ga nikada više u životu neću videti, ali se on potrudio da bude drugačije", rekla je jednom prilikom Dragana koja je svoju oazu sreće izgradila u glavnom gradu Austrije.

"Taj period predstavlja ozbiljnu prekretnicu u mom životu. Zato sam jako vezana za pesmu ‘Sama‘ i CD koji sam tada objavila. Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu", rekla je svojevremeno za Hello! Dragana koja je odmah znala da je Toni njena srodna duša.

Dragana Mirković i Toni Bjelić slave godišnjicu braka
Instagram/Dragana Mirković 

"Kada sam se udala, imala sam 32 godine. Toliko sam želela porodicu i decu da niko ne bi mogao da me zaustavi i da je hteo, a osetila sam da je Toni moja srodna duša", rekla je pevačica.

Dragana i Toni imaju sina Marka kog su dobili 2001. i ćerku Manuelu koja se rodila godina dana kasnije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna