Monika Beluči je još jednom pokazala da je vladarka crvenog tepiha - elegantna kao i uvek, na reviji modne kuće "Dolče i Gabano", pojavila se u tesnoj haljini koja u potpunosti ističe njenu figuru. Mnogi su primetili da deluje vitkije nego ikad, mada ona uvek koristi stari trik - crnu odeću koja vizuelno "oduzima" kilograme.

Italijanska filmska diva krajem meseca puni 58 godina, a izgleda zanosno kao na početku karijere. Ona je i počela kao manekenka ovih slavnih modnih kreatora, ali se ubrzo otisnula i u glumačke vode. 

Od 1990. godine, kad je debitovala na velikom platnu, preko 2015. godine kad je bila najstarija "Bondova devojka" pa sve do danas, svi se pitaju kako uspeva da ostane dovoljno vitka pred kamerom i dovoljno zaobljena da bude izuzetno zavodljiva.

monika beluci 0725854587.jpg
Profimedia 

"Imala bih, sigurno, deset kilograma više da se ne bavim glumom", priznaje Monika. "Međutim, u mom poslu mora da se vodi računa o formi, pa sam posle drugog porođaja počela redovno da vežbam", kazala je glumica u intervjuu za "Madam Figaro". Mada je često naglašavala da više voli da nosi crnu odeću koja krije višak kilograma nego da ide u teretanu, ova izjava zgodne Italijanke otkriva da i te kako ume da trenira.

"Radim sa personalnim trenerom i trudim se da odvojim sat vremena dnevno za sport", priznaje Monika. "Dolazi u obzir svaka vrsta fitnesa, samo trčanje nipošto ne praktikujem jer su mi zglobovi slabi." Ona ne može da odoli dobroj hrani. "Tanjir špageta nikad ne odbijam", kaže lepotica, ali Italijanke znaju da testenina goji samo ako je prelivena bogatim, kaloričnim sosom.

"Trudim se da izaberem najlepše u mediteranskoj ishrani", objašnjava Monika. "Kvalitetna hrana i dobar odmor su ono što savetujem i rođenoj deci", tvrdi Monika, čija ćerka Deva već ide njenim stopama i niže uspehe u svetu modelinga. Pogledajte kako glumica izgleda u galeriji naših slika!

Profimedia Njena lepota odoleva godinama

Izvor: Lepa&Srećna