Nataša Bekvalac danas slavi rođendan, a čestitke sestara i obožavalaca su preplavile njen Instagram profil. Najupečatljivije su poruke njene sestre Kristine, koja je uz dirljive slike napisala i neobičnu ispovest.

Najmlađa sestra Bekvalac kaže da je se seća "otkad zna za sebe" i da ju je oduvek hranila i pazila. Ipak, bez dlake na jeziku, otkriva i da među njima ne teče uvek samo "med i mleko". 

"Jako si teška i naporna", piše Kristina u poruci koju i novosadska "Barbika" prenosi na svom profilu. "I sve najgore i najbolje imam da ti kažem... Ali jedno znam sigurno... da te volim i da sam tu zauvek", kaže Kristina.

kristina bekvalac kupaci kostim
Instagram / kristinabekvalac 

Ona poručuje da se seća brojnih predivnih, uzbudljivih, zanimljivih, dobrih i loših situacija, događaja, radosti, suza i sreće. "Koliko god teško bilo, nikada nismo ispuštale ruku jedna druge... jer smo tako rekle jedna drugoj kada smo bile male.. Šta god da se desi... bićemo tu jedna za drugu... "

Kristina kaže da joj je Nataša i otežala i olakšala život na neki način. Ipak, najupečatljivija je, čini se, bila situacija kada se Kristina porađala.

"Za pet minuta si bila ispred moje zgrade (po prvi put nisi kasnila)... sve vreme smo se smejale do bolnice iako si bila nervoznija od mene... Snimala si moj porođaj iako ti nisam dozvolila i digla si bolnicu na noge da nisi tata ali da moraš da budeš tu i prva si poljubila našeg Nosketa... ", odala je još jedan trenutak iz privatnog života sestra popularne pevačice.

I danas su njih dve nerazdvojne, a kako je izgledao kratkotrajni rastanak zbog puta u Ameriku pogledajte u galeriji slika!

Instagram / bekvalceva Kristina prema kostime za turneju

Izvor: Lepa&Srećna