Posle dramatičnog razvoda od Amber Herd koji je javnost budno pratila, Džoni Dep je ponovo pronašao sreću u ljubavi. Kako prenose strani mediji on je u vezi sa Džoel Rič bogatom advokaticom iz Londona koja je bila u njegovom pravnom timu protiv britanskog tabloida "The Sun“ 2020. godine, a nedavno ga je podržala u njegovom suđenju protiv bivše supruge Amber Herd u Virdžiniji u aprilu ove godine.

Tokom suđenja ona je pratila glumca, viđeni su na zajedničkoj večeri i boravili su u istom hotelu u Virdžiniji. Džoel Rič ima 37 godina, majka je dvoje maloletne dece, i u procesu razvoda je od supruga Džonatana Riča.

Izvor blizak novopečenog paru tvrdi da su varnice proradile tokom suđenja.

"Njihova hemija je neopisiva. Stvari među njima su ozbiljne“, tvrdi izvor, a fotografija holivudske zvezde kako stavlja ruku na leđa advokatici samo je podgrejala priče o njihovoj romansi.

"Razočaravajuće je što su se određene medijske kuće osvrnule na moje druženje sa Džonijem koji mi je prijatelj i koga poznajem i predstavljam već četiri i po godine.To je razočaravajuće čuti. Veoma mi je stalo do klijenata i kada kažem mi, mislim na ceo tim, a tu je naravno i Džoni", istakla je advokatica.

Pogledaje još fotografija Džoel Rič u galeriji ispod.

Profimedia Džoni Dep ima novu devojku

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna