Izgleda da je, posle drugog venčanja, počeo i drugi medeni mesec za Dženifer Lopez i Bena Afleka. Samo što su pristigle njihove slike sa jezera Komo, gde su uhvaćeni kako se ljube u jednom restoranu na obali. U blizini i Džordž Kluni, inače gost na drugoj svadbi u Savani, ima kuću pa se čeka i novi susret s njim. 

Prvo veče su tek venčani proveli u solo vožnji čamcem. Bio je to momenat u kojem su mogli da potpuno odahnu, jer su prethodni medeni mesec proveli sa decom u Parizu, okruženi paparacima.

Detalji za kuću za Dženifer Lopez i Bena Afleka
Profimedia 

Sada krstare italijanskim gradićem kao da su studenti, pa su čak viđeni i kako se voze na vespi, noseći identične srebrne kacige.

Nisu odoleli šarmu italijanskih detalja za kuću pa su ušli da ih izbliza pogledaju i, možda pazare, nešto za svoj novi dom.

Njih dvoje su i pozirali sa zadovoljstvom vlasnici ove radnje, a ona nije propustila ovu priliku da se pohvali novim poznanicima na Instagramu.

Mora se priznati da Ben deluje malo umorno, a Dženifer blista posle venčanja. Slavna glumica je snimljena u modernoj žutoj "kat-aut" haljini, sa Valentino "kros-bodi" tašnom preko grudi i sladoledom u rukama. Zgodna Italijanka je, mora se priznati, izgledala kao da je očekivala slavne goste - vrlo doterana i atraktivna.

Da li su Džen i Ben nešto kupili za uspomenu na romantičnu šetnju? Zavirite u galeriju slika, sigurni smo da ćete biti oduševljeni ponudom!

Instagram / decio_immaginecasa Šarm i autentičnost

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna