Šta je bilo, bilo je. Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka je otkazano davne 2003. godine, a sad se sprema nova svadba koju, valjda, neće otkazati, jer su mladenci - već venčani.

Tada je planirano da se pozovu stotine zvanica, a detalji su čuvani u takvoj tajnosti da su dublerke za mladu bile spremne na drugim lokacijama da zavaraju trag paparacima. Čitav događaj je otkazan baš sa obrazloženjem da je pažnja s kojom mediji prate venčanje nesnosna i da ga zato "odlažu". Nakon toga su se Ben i Džen - razišli!

Haljina Dženifer Lopez
Profimedia 

"Medijska priča je postala važnija od našeg odnosa", rekao je kasnije Aflek u jednom intervjuu. Zato je 19 godina kasnije pravo venčanje bilo mnogo jednostavnije. Džej Lo i on su se venčali u Maloj beloj kapeli u Las Vegasu, a prisustvovali su samo njihova deca, kao i mladina majka.

 "Njima je oboma to bilo zabavno i smatrali su da je to baš opušten način da se uzmu", kaže insajder za US Vikli. "Nisu želeli da više čekaju."

kapela u las vegasu za vencanja
Profimedia 

U Las Vegasu je bio još i slavni frizer Kris Eplton koji je napravio Dženifer frizuru. Za razliku od toga, na venčanju 2003. godine se očekivalo na stotine ljudi, uključujući i filmske zvezde kao što su Brus Vilis, Kolin Farel, Alek Boldvin i Metju Peri.

Predviđalo se slavlje u hotelu Ric-Karlton Bakara u Santa Barbari, gde najjeftinije noćenje košta 800 dolara. Sad su Ben i Džen za venčanje platili oko 75 dolara. Nisu čak ni pozvali lažnog Elvisa Prislija koji nastupa u toj kapeli u Vegasu, jer se već "bio povukao na počinak". Iskoristili su samo mogućnost da se slikaju u slavnom roze kabrio kadilaku.

roze kadilak las vegas
Profimedia 

Ipak, ovog puta je verenički prsten daleko skuplji. Prvi je bio roze dijamant, vredan 2,5 miliona dolara, dok je ovog aprila Ben kupio za svoju dragu uz zeleni brilijant po ceni od 7 miliona dolara!

Kakva će tek biti svadba - svi iščekuju da vide! Kako je procurilo u američkim medijima, biće održana u gradu Rajsboro u Džordžiji gde Ben ima kuću. Osim porodice, biće tu i dosta njihovih prijatelja, a očekuje se već za nekoliko nedelja.  Džej Lo i Ben su, navodno, već tamo i uveliko se bave planiranjem svadbe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna