Viktorija Bekam definitivno spada među onu grupu žena koji ne vole promene. Koliko se drži proverenih navika jednom je otkrio njen suprug Dejvid Bekam kada je ispričao da ona punih 25 godina jede istu hranu.

"Nažalost, u braku sam sa nekim ko jede istu hranu svaki dan. To traje već punih 25 godina. Otkako sam je upoznao jede samo ribu na žaru i povrće kuvano na pari. Retko kada odstupa od toga", požalio se nedavno fudbalski as na gastronomske navike svoje supruge.

Viktorija ne voli ni promene u imidžu, pa tako retko odstupa i od svog stila oblačenja, a frizuru godinama ne menja. Smeđa, ravna, negovana kosa je njen zaštitni znak, a mnogi su zaboravili da je čuvena Poš tokom dugogodišnje karijere imala različite faze. Kako je izgledala u tinejdžerskom periodu i na početku popularnosti pokazala je na TikToku. Dizajnerka je objavila seriju fotografija, a najviše pažnje privukla je ona na kojoj ima kovrdžavu dugu kosu.

Viktorija dugo kosu ne nosi već godinama, a sa loknicama je nikada do sada nismo videli.

Viktorija Bekam TikTok/victoriabeckham

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna