Čini se da su Dženifer Lopez i Ben Aflek konačno pronašli svoje novo ljubavno gnezdo. Njih dvoje su proveli nekoliko burnih nedelja pripremajući dva venčanja, između kojih su udenuli medeni mesec u Parizu.

Sada su ponovo našli malo vremena za sebe, a budući dom ih spremno čeka. On se, zapravo, sastoji od više zgrada, jer su tu glavna rezidencija i dve kuće za goste. 

U glavnoj kući ima sedam spavaćih soba, u garažu može da se smesti osam automobila, a iz glavnog apartmana se može sići u salon lepote privatnim liftom. 

dzenifer lopez ben aflek kuca 0696268640.jpg
Profimedia 

Podrazumeva se u dvorištu postoji bazen, ali sigurni smo da će vas njegova lepota oduševiti. Ne samo da ima divno podvodno osvetljenje, već ga i tokom dana ukrašavaju specijalne fontane.

Dženifer i Ben su obišli, čini se, nebrojeno mnogo kuća. Mesecima su ih paparaci lovili na raznim lokacijama, slikali na lepim, velikim terasama, ali na licima im se nikad nije videlo neko naročito oduševljenje. Ova kuća stvarno oduzima dah. 

Kuhinja i dnevna soba su spektakularne, tu je i kućni bioskop, bilijar, kao i vrlo elegantan vinski podrum. Dvorište je divno uređeno, a terasa je tako vešto dizajnirana da deluje intimno mada je veoma prostrana.

Zavirite u galeriju slika, sigurni smo da će vam se sve dopasti!

Profimedia Sobe, dvorište i bazen od kojeg zastaje dah