Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka bilo je vrhunac ljubavne priče koja obuhvata period od 20 godina! U skladu sa ovim dramatičnim životnim zapletom, i na svadbi je prošlog vikenda Džej Lo nosila venčanice kao iz bajke. Sad je - svojim najodanijim pratiocima, otkrila kako su izgledale.

Za glavnu - onu u kojoj je rekla "da" tokom ceremonije na specijalno ukrašenom mostiću pred Benovom kućom u Savani, na jugu, Amerike, odabrana je najlepša haljina. Reč je o kreaciji kuće "Ralf Loren", za čije je karnere utrošeno više od 1.000 maramica i oko 500 metara tkanine.

Svaki karner je ušiven ručno, a oni formiraju grandioznu kaskadu koja se spušta od najužeg dela bokova do poda. Sličan detalj je i na visokoj kragni, a i rukavi su mali kaskadni karneri.

dzenifer lopez vencanica
Profimedia 

Leđa su prekrivena tankim belim tilom, uz niz ukrasnih dugmića niz kičmu, a dramatičnosti doprinosi i veliki deo kakav nose kraljice na venčanjima u katedrali.

Za ceremoniju je i izgrađena specijalna konstrukcija od belog metala koja podseća na crkvu, ali mladence nije venčao sveštenik, već bivši monah, danas lafjkouč.

dzenifer lopez ben aflek svadba
Profimedia 

Usledila je igranka, pa se Dženifer kasnije presvukla u druge venčanice, obe s potpisom "Ralf Loren". Jedna je ukrašena nizovima perli koje je 30 vezilja ručno ušilo mikronski tankim svilenim koncem. Odabrani su biseri i Svarovski kristali.

Druga haljina je bila u klasičnom "sirena" kroju i imala fantastičnu kapuljaču od organdina koja se može skinuti. Dženifer je bila presrećna. "Ljubav je velika, možda najveća od svega na svetu i - vredna je čekanja." Pogledajte njene fenomenalne venčanice u galeriji slika!

Profimedia Kolekcija Ralf Loren

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna