Voditeljka Dragana Katić svoje godine ističe sa ponosom. Početkom meseca proslavila je 57. rođendan i zahvalna je na svemu što joj se dešava u životu. Kako kaže, nema neka epohalne želje, a progovorila je i o teroru mladosti kojom su izložene brojne javne ličnosti.

"To nije normalno, niti prirodno. Ja nisam ušla u teror mladosti. To što radim sa svojim licem ne znači da sebe stavljam u istu ravan sa svojom koleginicom koja je deceniju, dve, tri mlađa od mene. Mogla bih i sa telom jer primećujem promene i fali mi teretana, koju sam ograničila zbog korone. Ali niti krijem godine, niti izgledom i ponašanjem pokušavam da budem ono što nisam. Ništa ne prikrivam, radim na sebi. Ne menjam stil, prilagodila sam ga svojim godinama i to je to. E sad, da li negde imam više hijalurona ili ne, to je problem onoga koji piše", rekla je za "Kurir" Dragana i osvrnula se na negativne komentare na račun njenog izgleda.

Naime, voditeljka obično dobija mnogo kompilimenata na račun izgleda, međutim nedavno su njene fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama bila zatrpane kritikama.

"Bože sačuvaj šta napravi od sebe… kako je bila lepa…sećam je se iz "da pitamo zajedno"… imala "hooded eyes" ali to je toliko njoj lepo stajalo… prirodno", samo su neki od komentara na Draganine fotografije.

"Moja genetika je dobra ali ne može toliko da prkosi prirodi. Ali ljudi veoma imaju potrebu da povrede druge ljude. Nemam problem s negativnim komentarima, ali imam s neumesnim, nepristojnim i vulgarnim. Takve stavim na blok. To što će neko da piše kako sam plastična, izoperisana - nije problem. Stvarno na svom licu nisam radila ništa osim kapaka. Pre 17 godina u intervjuima sam rekla sve, čak i ime lekara. Danas radim agresivnije tehnike jer ulazim u drugi životni level, potrebno je više igala. Ne može neko da ti sada izmasira lice, staviš ujutru i uveče kremu i očekuješ da izgledaš besprekorno. Sve to činim zbog sebe. Ja se sebi tako dopadam, a nikada ne bih nekoga tako komentarisala. Kada sedim s drugaricama, nikoga na taj način ne tumačim niti o njemu pričam", kaže Dragana koja nema nameru da sa društvenih mreža briše one koji o njoj ne pišu lepo.

Dragana Katić posle dve godine opet trenira
Instagram / Dragana_Katic 

"Ne koristim na fotografijama ni filtere, ni fejsap, čak ih i nemam. Što se i vidi. I nemam nikakav problem. Ako će neko da potroši vreme pišući da sam ružna, ovakva, onakva, to nije moj problem. Ja sam javna ličnost, ponudila sam sebe na televiziji, društvenim mrežama, pa neka pišu šta hoće. Blokiraću samo preteći i vulgaran sadržaj. Neću brisati onog koji smatra da ne izgledam lepo. Ja uopšte ne mislim tako. Ponudila sam, izvoli - pucaj!", kaže Dragana koja je počela ponovo da vežba kako bi povratila figuru.

Pogledajte još Draganinih fotografija u galeriji ispod.

Instagram / Dragana_Katic Voditeljka Dragana Katić