Maja Nikolić važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki, a njeno srce je 1998. godine osvojio uspešni ekonomista Aleksandar Nikolić.

Upoznali su se u avionu, a nije im trebalo mnogo vremena da shvate da su srodne duše.

"Tada sam otišla u Atinu na poslovni put, a on je sedeo pored mene u avionu. Pet-šest dana proveli smo tamo zajedno, vratili smo se kao par i više nikada se nismo razdvajali", ispričala je jednom prilikom Maja.

U srećnom braku dobili su troje dece - ćerke Teu i Tiju i sina Darka.

"Suprug i ja se trudimo da im pružimo sigurnost, da znaju kako su mama i tata uvek uz njih, ma šta se dešavalo", rekla je jednom prilikom voditeljka za "Story".

Ona je svojevremeno istakla i da je Aleksandar "njen vitez".

"Za mene je vitez 21. veka moj muž, zato što se uvek osećam zaštićeno", rekla je lepa voditeljka.

I nakon više od dve decenije ljubavi, Maja i Aleksandar vole se kao prvog dana. Kako je jednom prilikom navela, suprug je nije osvojio romantičnim izjavama ljubavi, već delima kojima joj je pokazao da je ona najvažnija žena u njegovom životu i da je on čovek čiju će podršku i oslonac uvek imati.

"On je čovek u kog sam bila beskrajno zaljubljena, ali me je potpuno “kupio” u momentu kada je stigla naša Tea. Osvojio me je bezrezervnom podrškom koju mi je pružio. Uvek je želeo da ispoljim sve svoje mogućnosti, govorio je 'ti to možeš, idi, radi, probaj'. Naravno, i ja se trudim da budem takva. Kad imate dvoje ljudi koji stvarno nastoje da njihovom partneru bude dobro, da ga stave na važno mesto, a pritom ne zanemaruju sebe, ta veza ili brak idu onako kako treba. Nisam žena koja bi “pala” na neke romantične izjave. Rečenice koje nisu potkrepljene delima ne znače mi ništa. Moj suprug je učinio toliko neverovatnih dela da ne bih mogla ni da ih nabrojim", ispričala je ranije voditeljka.

I pored niza poslovnih dostignuća, Maja Nikolić oduvek je s ponosom isticala da je njena porodica njen najveći uspeh i smisao njenog života.

"Bez ikakve dileme moj suprug i moja porodica jesu moja najveća životna sreća i tu nema ni mnogo pameti. Verujem da zaista govorimo o sreći da nađemo nekog sa kim možemo da napravimo dobar, kvalitetan život, koji će nas činiti srećnim, život u kojem ćemo stremiti istim stvarima. I sada, 20 godina kasnije, znam da je nakon te početne sreće potrebno i mnogo ljubavi, predanosti tom našem zajedničkom cilju. Kada kažem sreća mislim da je to mala reč, moja porodica je smisao mog života", rekla je ona svojevremeno.

Još fotografija Maje Nikolić i njenog muža Aleksandra pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/majanikolicmaja Voditeljka Maja Nikolić sa mužem Aleksandrom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna