Pre početka pandemije korona virusa voditeljka Dragana Katić redovno je odlazila u teretanu, ali je usled novonastalih okolnosti promenila ovu naviku.

Sada je odlučila da se, nakon više od dve godine, ponovo posveti fizičkoj aktivnosti koja joj pomaže da bude u top formi, ali i da se oseća bolje.

"Sa treninzima sam prestala kada je počela korona jer sam se plašila tada da idem u teretanu. Kako sam nedavno preležala virus, odlučila sam da ponovo krenem. Volim teretanu i atmosferu iste i baš mi je nedostajala", rekla je Dragana za "Grand Online".

Dragana Katić
Instagram/dragana_katic 

Pojedini pratioci voditeljke u poslednje vreme komentarisali su da je "nabacila" višak kilograma, a ona sada priznaje da se nada da će rezultati treninga brzo biti vidljivi.

Najveći motiv joj je, kako kaže, da povrati liniju koju je imala pre pauze.

"Motiv mi je da povratim staru kondiciju, kilažu i figuru. Navijam da u svemu tome uspem, bar je do sada tako bilo", iskrena je voditeljka.

Pored redovnih treninga, Dragana Katić priznaje da mora da povede računa i o ishrani. Do sada se nije uvek odricala nezdrave hrane, ali kaže da će sada promeniti navike.

"Pa mora sve zajedno, ali trening mi je uvek pomagao. Nisam se baš mnogo odricala, ali mislim da će sada biti drugačije. Ipak su tu lepe godine i trebaće više rada", istakla je voditeljka, koja je ovog meseca napunila 57 godina.

haljina dragana katic
Instagram / Dragana_Katic 

Dragana je, inače, jednom prilikom otvoreno priznala da nije ljubitelj kuvanja i da se u kuhinji ne snalazi najbolje.

"Mrzim da kuvam. Ponekad mi dođe da napravim neko prosto jelo i to je sve. Mogu da ribam kuću, da perem stvari, da se borim sa majstorima kada renoviram stan, da kupujem na gradilištu crepove i građevinski materijal. Ništa mi nije teško, ali ne volim da budem u kuhinji", rekla je jednom prilikom za "Hit Informer".

Još fotografija Dragane Katić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Dragana Katić je doterana i u privatnom životu i na sceni!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna