Dženifer Lopez, Ben Aflek i njihovi slavni gosti već su odleteli iz Džordžije gde je obavljeno drugo po redu venčanje koje u medijima zovu Benifer 2.0, a utisci sa ovog događaja godine još se prepričavaju.

Tako je jedan od gostiju otkrio i šta su mladenci poklonili svojim zvanicama za uspomenu na ovaj romantični događaj.

S obzirom na to da je na svadbi sve bilo u rustičnom stilu, a Benovo imanje uređeno tako da podseća na plantažu, za svakog gosta je pripremljena posebna torbica od jute.

poklon na svadbi dzenifer lopez.jpg
Instagram / lizbachic 

Na prednjem delu su inicijali mladenaca, a da bi se svaki gost osećao posebno, njegovo ime je bilo odštampano na ručkama. 

I to nije sve! Pošto su svi svatovi bili smešteni u hotelu blizu Benove kuće, tamo su takođe imali prisnu dobrodošlicu - posluženje u vidu čokolada. I kutija je bila ukrašena inicijalima Dženifera i njenog muža, a izabrali su ukus maline, tahićanske vanile i vijetnamske kafe.

Na društvenim mrežama se šire slike, svi kažu da je izbor poklona pun pogodak! A kako je bilo na svadbi, pogledajte u galeriji slika.

Profimedia Netaknuta priroda u Savani

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna