Dženifer Lopez i Ben Aflek su konačno proslavili svadbu onako kako su priželjkivali - okruženi decom, rodbinom, prijateljima i cenjenim kolegama. Za razliku od sklapanja braka koje se odigralo u Las Vegasu pre mesec dana, ovo venčanje nije bilo tajno.

Ipak, mnoge pojedinosti nisu objavljene unapred, već mediji naknadno saznaju detalje. Tako se danas otkrilo da je Džej Lo pripremila venčanicu modne kuće "Ralf Loren", a "pozornica" je bila uređena sva u belom. Ben je nosio beli smoking i crne pantalone, uz crnu leptir mašnu. Deca su, takođe, bila slično obučena, a i od gostiju se očekivalo da ispoštuju ovaj dres kod.

dzenifer lopez ben aflek svadba
Profimedia 

Zanimljivo je da uopšte nije bila obavezna svečana garderoba. Tako su mnoge zvanice odabrale odeću od belog lana, a u južnjačkoj Savani, gde je ovo Benovo imanje, to je stvorilo utisak "venčanja na plantaži". 

Bilo je čak i gostiju u kratkim pantalonama, pa i u patikama, a na Tviteru se ređaju podrugljivi komentari. "Žurka u belom i vatromet na kraju? Stvarno originalno!", "Mogli su i nešto bolje da smisle", samo su neki od njih.

dzenifer lopez ben aflek svadba
Profimedia 

Premda su Ben i Dženi želeli da sve bude opušteno i "kul", ipak je kompletna organizacija dosta koštala - ceh se procenjuje na 400.000 dolara. Ako bi se ta suma poredila sa skupocenim vereničkim prstenom, na primer, ona ne deluje visoko. Podsetimo da je Ben verenici kupio zeleni dijamant čija se vrednost procenjuje na 4 miliona dolara!

Međutim, ako se uzme u obzir da prosečna svadba u američkoj državi Džordija košta oko 20.000 dolara, slika izgleda drugačije. Kako su izgledale pripreme za venčanje, pogledajte u galeriji!

Profimedia Netaknuta priroda u Savani

Izvor: Lepa&Srećna