Živimo u vremenu u kom se glorifikuju savršenstva i dozvoljavaju samo mladost i lepota.  Zbog toga, mnogi daju ogromne količine novca kako bi pokušali da zaustave starenje.

Ličnostima iz javnog života je posebno teško da odgovore ovim surovim standardima, jer su one konstantno izložene kritikama i sudu javnosti. Zbog prevelikog pritiska koji trpe glumice, pevačice, manekenke često preteraju sa estetskim zahvatima.

Nije mali broj onih koji kada ne izgledaju prema merilima "ejdžizma" odluče da se više ne bave javnim poslom. Britanska voditeljka Tonja Bakston ne spada ni u jednu od ovih grupa.

Iako ima pune 54 godine i po koji kilogram viška, ona je puna samopouzdanja uživala na Mikonosu, a njene fotografije u bikiniju mnogi su nazvali pravim osveženjem. Crni kupaći nije sakrio ni stomačić, ni celulit, ali Tonji to i nije bio cilj. Ona je želela da uživa sa svojom porodicom i uopšte joj nije važno kako je drugi komentarišu.

Zbog toga što je pokazala kako zaista izgleda telo žene od 54 godine mnogi su joj uputili pohvale na društvenim mrežama. Tonja je poreklom iz Grčke a sa suprugom Polom živi u Londonu. U braku su od 1996. godine i imaju četvoro dece, najstarija ćerka ima 26 godina.

Fotografije Tonije Bakston sa letovanja na Mikonosu pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Voditeljka pokazala celulit

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna