Jelena Kostov iščekuje dan kada će se drugi put ostvariti kao majka. Ona i njen suprug Miljan Vuković uskoro će ponovo postati roditelji, a njihov sin Milija stariji brat. Jelenin prvenac je i otvorio popularnu balon-kutiju koja je pokazala da u porodicu stiže devojčica. Da je njihova sreća zbog dolaska naslednice neizmerna rekla je pevačica i priznala da joj je ostvarena najveća životna želja.

"Zaista mi ništa teško ne pada. Najveća želja mi je bila oduvek da imam dečaka i devojčicu. Sada, kada mi se ta želja ostvarila, samo mogu biti zahvalna Bogu na svemu. Sve se može lepo uskladiti, pošto nisam radila imala sam sve vreme ovog sveta da ga na najlepši mogući način provedem sa sinom", rekla je Jelena koja se oseća sjajno dok očekuje da u porodicu dođe pojačanje.

"Ulazim za koji dan u deveti mesec, termin je druga polovina septembra. Super se osećam i ne mogu da dočekam da ugledam svog malog anđela. Ne postoji tenzija sada, bila je u prvoj trudnoći jer nisam znala šta me čeka. Susrećete se sa novim iskustvom prvi put, a sada kada znam kakva sreća mi dolazi, nemam strah, samo jaku želju da je što pre zagrlim", rekla je za "Blic" Jelena koja je sve nastupe otkazala na početku trudnoće. Imala je vremena za sve, i da spremi sobu za naslednicu, ali i da joj smisle ime, tačnije za to je bio zadužen sin Milija.

"Sve je spremno. Što se tiče imena, bata je izabrao, ali to ćemo otkriti kada za to dođe vreme. Milija je presrećan i od prvog dana kada smo mu rekli da će dobiti batu ili seku on je rekao da će biti seka. Zamislite njegovu sreću sada", rekla je Jelena.

"Sad stalno priča o bebi, stalno mi mazi stomačić i svaki dan smišlja neka nova imena za bebu, dolazi mi sa nekim predlozima, ali nije ljubomoran. Skrenuli su mi mnogi pažnju da moramo da budemo obazrivi kada mu dođe seka, jer oni se tada osete zapostavljeno i to bude veliki problem. Nadam se da neće biti tako, mada sam ga poprilično razmazila, moram da priznam", iskrena je bila pevačica u emisiji "Premijera".

Jelena Kostov čeka devojčicu
Instagram/Jelena Kostov 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna