Petar Grašo i Hana Huljić pre nešto više od mesec dana postali su roditelji devojčice Albe, a zbog gustog rasporeda koncerata tokom čitavog leta, pevač ne stiže da sa porodicom provede onoliko vremena koliko bi želeo.

Ipak, priznaje koliko mu se život promenio otkako je postao otac.

"Jako puno. To je tako kod svih roditelja na svetu. Dete je u centru pažnje, a ja sam za sada proveo premalo vremena sa ćerkom da bih mogao detaljno da pričam o očinstvu. Ali, sve ću to nadoknaditi. Zahvalan sam na svakom milimetru mog celokupnog života i svim ljudima u proteklih 46 godina koje su me dovele do ovog trenutka u kojem sam sada. Svako dobro iskustvo čuvam u svom unutrašnjem spomenaru lepih trenutaka, a bolni momenti su strogi, ali najbolji učitelji", iskren je bio Grašo u intervjuu za "Express".

Hana Huljić prvi put o ćerki Albi
ATA/ Antonio Ahel/Youtube/Printscreen/Hayat Production 

Iako interesovanje javnosti za njegov privatni život ne jenjava, Petar se trudi da detalje, koliko god može, zadrži za sebe.

"U mom životu stvari su se odvijale prirodno, bez presinga i čistog srca. Kada imaš takav temelj ne mogu da te uzdrmaju ćorci koje ispaljuju nepoznati ljudi s leđa i sa sigurne razdaljine. Kada si javna ličnost na vetrometini si konstantno. Ja svoj privatni život čuvam jer ga ionako imam premalo da bih ga delio s ljudima koje ne poznajem", rekao je pevač i dodao:

"Oduvek sam izbegavao uvlačenje privatnog života u estradne pore pa ću ostati dosledan toj ideji. Čarolije braka i zajedničkog života su senzacije koje svaki čovek prolazi na svoj način unutar sebe i u krugu voljenih. Mene lično raduju lepe sitnice svakodnevice, oduvek sam bio takav."

Tonči Huljić je dugi niz godina jedan od najbližih Grašovih saradnika, a od februara ove godine, otkako je pevač oženio njegovu ćerku Hanu, mu je i tast.

Petar Grašo Hana Huljić Tonči Huljić
Instagram / Petargrasoofficial, Instagram / dome.nica 

"Tonči, kao i njegova porodica, spadaju već dugo godina među najbliže osobe meni i mojoj porodici. U novonastaloj situaciji to je dodatno oplemenjeno i multiplikovano. Sad se još više zezamo, družimo, podbadamo i zbijamo šale na račun jedan drugog. Naše privatne živote živimo otvorenog srca i zatvoreni za javnost. U našem životu sve je potpuno identično. Haotično, kreativno, puno humora i muzike. Mi smo oduvek bili porodica i prijatelji, a sada je to i formalno. To je odnos koji se može samo poželeti. Jedva čekam septembar da se zatvorimo u studio i radimo nove pesme", zaključio je Petar za pomenuti medij.

Fotografije sa venčanja Petra Graša i Hane Huljić pogledajte u galeriji ispod.

Jadran Babić Petar Grašo i Hana Huljić venčanje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna