Pevačica Milica Todorović priznaje da često ostaje povređena nakon tuđih postupaka, te da u tim trenucima bude veoma ljuta na sebe.

"Sebe često prekorim zbog toga što sam izuzetno sentimentalna, pa onda dopuštam drugim ljudima da me povređuju. Mnogo toga me pogodi, a kada sam neraspoložena srce lečim tako što se trudim da ne mislim na loše stvari koje su mi se dogodile i naravno uz neke lepe pesme", priznala je pevačica za "Grand Online".

Kada je ljuta, neraspoložena ili tužna, negativnu energiju izbacuje tako što, priznaje, ponekad i opsuje.

"Naiđe mi naravno i žuta minuta i iskreno tada umem da psujem, iako inače ne volim to da radim (smeh). Šta da radim kad umem opasno da se iznerviram i onda sočno da opsujem, znate kako kažu, bolje pogan jezik nego pogane misli", iskrena je bila Milica.

Milica Todorović dopušta drugima da je povređuju
ATA / Antonio Ahel 

Šarmantna plavuša na sceni je od svoje 13. godine, kada se prvi put pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", gde je odnela i pobedu. Karijerom je više nego zadovoljna, a kako je nedavno istakla, sada je spremna i da osnuje porodicu.

"Ja pevam od 13. godine, a to je baš dosta. Može slobodno jedna beba sad. Volela bih da se ostvarim kao majka i mislim da bi to trebalo da bude neki naredni korak, dugoročno gledano. Osećam da mi se sve češće i intenzivnije javlja majčinski instikt", rekla je nedavno Milica za magazin "Gloria".

Milica Todorović dopušta drugima da je povređuju
Youtube/Printscreen/Kurir 

Podsetimo, otkako je početkom 2020. godine stavila tačku na emotivnu vezu sa glumcem Petrom Strugarom, pevačica nijednog partnera nije predstavila javnosti.

Još fotografija Milice Todorović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna