Snežana Borjan često ističe da ima mnogo obaveza i da ne stiže da se viđa dovoljno sa svojim prijateljicama. Sada je, izgleda, došao trenutak da to nadoknadi pa u društvu još tri lepotice uživa na moru.

Već njihova slika sa aerodroma je privukla opštu pažnju, a komplimenti na Instagramu samo pljušte. Nije ni čudo, jer su četiri gracije oduševile stajlingom. Za putovanje su odabrale farmerke i kratke majice, a žene već pretražuju sajtove da nađu slične modele.

snezana borjan 4.jpg
Instagram / snezanafi 

Snežana se nije na tome zaustavila, već je objavila i slike sa plaže i jahte. Na njih nisu ostali imuni ni muškarci, jer je supruga golmana Milana Borjana pokazala kupaće kostime od kojih zastaje dah.

snezana borjan 8.jpg
Instagram / snezanafi 

Za damu koja je 1982. godište i iza sebe već ima porođaj, njena figura deluje nestvarno. Kažu da je jedna od najzgodnijih žena fudbalera, a često objavljuje i snimke kako vredno trenira.

Ona tvrdi da nikad ne fotošopira svoje slike, već samo malo dotera boju kože na licu. Kako izgleda na ovom letovanju, pogledajte i sami u galeriji slika!

Instagram / snezanafi Oduševila figurom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna