Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić 17. jula postali su roditelji. Ćerka Alba je potpuno promenila njihove živote i postala centar sveta. Iako novopečena mama ne reaguje na brojne natpise jer, kako kaže, svakoga dana čita nešto o sebi i suprugu, ističe da uživa u majčinstvu.

"Sviđa mi se. Dobro sam. Malo je sad smirujem jer ima grčeve. Pokušavam da zaspi",  rekla je za 24 sata.hr Hana koja je ćerku na svet donela carskim rezom.

Pevač zbog gustog poslovnog rasporeda, ne provodi onoliko vremena sa ćerkom koliko bi želeo.

"Prvi bebini dani protiču, najčešće, u naručju majke. S obzirom na to da sam često na putu, ono slobodnog vremena što imam iskoristim da budem što bliže porodici i da budem od pomoći koliko mogu", rekao je Grašo za "Dnevni avaz" koji ne krije da mu ne prija toliko interesovanje javnosti oko njegovog privatnog života.

Hana Huljić prvi put o ćerki Albi
ATA/ Antonio Ahel/Youtube/Printscreen/Hayat Production 

"Hana i ja smo izuzetno tihi kada je reč o medijskom eksponiranju privatnog života u javnosti. Verujem da je to, kao i činjenica da smo poznate osobe, rezultiralo velikim medijskim interesovanjem koje ne jenjava. Trudimo se da sačuvamo privatnost koliko god je to moguće i da se baziramo na stvari koje su nam bitne. Hana je magistar klasične kompozicije, a ja sam muzičar i pevač, i to su stvari na koje smo fokusirani", rekao je Petar za pomenuti medij.

Petrar Grašo i Hana Huljić jedno drugom na večnu ljubav zakeli su se 19. februara, a fotografije sa njihovog venčanja pogledajte u galeriji ispod.

Jadran Babić Petar Grašo i Hana Huljić venčanje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna