Pre nego što je postala gospođa Vuleta, Ivana Španović nije ni slutila kakve preokrete joj život sprema. Uspešna sportistkinja se, naime, čitavu deceniju zabavljala sa trenerom Vladimirom Kumrićem, sa kojim je pet godina bila i verena.

Njih dvoje upoznali su se 2008. godine, nakon Olimpijskih igara u Pekingu. Sreli su se jedne večeri u Zrenjaninu, a Ivana je sutradan načinila prvi korak i poslala mu sms poruku.

Usledio je zajednički život, potom i verdba, ali ne i brak. Ivani i Vladimiru, po svemu sudeći, nije bilo suđeno, pa je umesto oltara usledio raskid.

Sredinom 2019. godine, Ivana Španović priznala je da je raskinula veridbu sa Vladimirom.

"Određeno vreme nisam u emotivnoj vezi, ali o tome ne želim da pričam jer mi je privatnost veoma važna. Naš odnos je ostao prijateljski, kakav i treba da bude posle toliko vremena", rekla je ona tada za "Hello".

Tri meseca kasnije, u javnosti je osvanula vest da je najbolja i najlepša srpska atletičarka ponovo srećna. Nakon kraha ljubavi sa Vladimirom, njeno srce je osvojio fitnes trener iz Novog Sada Marko Vuleta.

Ivana nije mogla dugo da krije sreću, pa je krajem 2019. godine priznala da je Marko zaslužan za to što opet ima osmeh na licu.

"Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim", rekla je Ivana tada za medije.

Ivana i Marko su se verili na jednom ranču nadomak Beograda, a potom su se na istom mestu prošle godine i venčali. Detalje svadbe uspeli su da u velikoj meri sakriju od javnosti, a poznato je da su na venčanju okupili najuži krug porodice i prijatelja, kao i da je zvanice uveseljavala pevačica Edita Aradinović.

Još fotografija Ivane Španović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Srpska rekorderka u atletici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna