Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina ponosni su roditelji dve naslednice, Mile i Lole. Nikada nisu krili od javnosti da su devojčice usvojili, ali ni od njih samih.

U porodici Ćetković uvek je vladala ljubav, sloga i harmonija, koji su udvostručeni dolaskom Mile i Lole.

"Ranije je to bila baš ozbiljna tabu tema, ali su se te stvari, srećom, promenile nabolje. Još ne u potpunosti kako bi moglo i trebalo, ali jesu. Naše devojčice znaju da su usvojene, ali to nikada nije, niti će uticati na bilo šta u našoj porodici. Naša ljubav prema njima je bezgranična, isto kao i njihova prema nama. Nema tu nikakve fame. Roditelj se postaje srcem i dušom, krv ne igra presudnu ulogu", objasnio je Sergej Ćetković u intervjuu za "Dnevni avaz".

Porodica mu je najveća podrška u svemu, a svaki slobodan trenutak Sergej provodi sa Kristinom i devojčicama.

Ćerke Sergeja Ćetkovića znaju da su usvojene
Youtube/Printscreen/Suzanin izbor 

"Bez njih ne bih bio to što jesam i gde jesam. U svakom momentu znam da je moja porodica uz mene. Tako su oni lepi trenuci još srećniji, a tužni se lakše prebrode", istakao je pevač.

Iako su pred njima kao roditeljima brojni izazovi, Sergej kaže da se on i njegova lepša polovina trude da ćerkama usade vrednosti kojima su njih učili njihovi roditelji.

"Strepnje postoje, kao kod, verujem, svih roditelja. Mi smo odrastali u sasvim drugačijem vremenu, ali sam siguran da su ti stari načini vaspitanja najbolji. Kristina i ja našu decu vaspitavamo kao što su nas naši roditelji i posle ovoliko godina sam siguran da ne grešimo", rekao je crnogorski pevač, koji važi za miljenika žena, ali ga i te kako slušaju i pripadnici jačeg pola.

Ćerke Sergeja Ćetkovića znaju da su usvojene
Youtube/Printscreen/Sergej Ćetković 

"Nikada nisam delio publiku po polu, gradovima, zemljama... Na skoro svakom mom koncertu neki momak zaprosi svoju devojku, to je već postala tradicija i dovoljno govori o mojoj publici. Nema potrebe skrivati se u četiri zida da bi se slušala dobra muzika, niti kriti da se ona sluša. Moja publika otvoreno i jasno pokazuje svoje emocije već pune 23 godine, zbog čega sam neizmerno srećan", zaključio je Sergej Ćetković za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna