Za Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića ništa nije, kako on sam kaže, bilo nemoguće u poslednjih sedam godina a za mnogo toga su ih upozoravali da će baš tako biti.

Popularna Prija i sin Bobe Živojinovića su ovih dana prezadovoljni što njene nove pesme osvajaju srca publike, pa je Filip odlučio i da napiše neobično dugu poruku na Instagramu.

On se zahvalio svim fanovima koji im šalju komentare, poruke, kavere i lične snimke Prijinih numera. Njegova žena, kako je napisao, "svaku pesmu učini boljom svojom dušom".

Rođendan Filipa Živojinovića
Nemanja Nikolić 

"Hvala joj što je verovala u mene koliko i ja u nju", dodao je Filip, rekavši da je nova pesma "Zvuk tišine" njihovo zajedničko delo.

"Ne bi dalje smarao, ali moram da priznam samo da se najviše od svega nadam da će ova pesma nekako uspeti da preživi najveći test, a to je vreme, i da će Aki možda jednog dana negde naručiti pesmu koju peva mama a napisao tata.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
ATA Images/ M.M 

To je nešto za šta vredi živeti i stvarati. Na kraju krajeva ova pesma je naš večni poklon njemu. Možda prvi od mnogih", napisao je Filip.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna