Kada su oboje bili na početku karijere, Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica otpočeli su emotivnu vezu, a ljubav je trajala dve godine.

Nakon raskida pevačica je upoznala svog sadašnjeg muža Filipa Živojinovića, za kog se 2018. godine udala, a godinu dana kasnije sa njim dobila sina Aleksandra.

I Ljuba Perućica je posle raskida sa Aleksandrom stao na ludi kamen i 2019. godine oženio se voditeljkom Katarinom Kolozeus. Ipak, ni danas ga ne zaobilaze pitanja o Prijovićki.

"Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo... Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju, i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti", iskreno je sada objasnio pevač za "Alo".

Na pitanje da li je patio posle raskida veze sa Aleksandrom, Ljuba je za pomenuti medij rekao:

"Nisam patio previše, jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo."

ljuba perucica zena kristina
Instagram / ljubaperucica 

Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina su se, inače, nedavno našli na meti negativnih komentara nakon što se voditeljka pojavila u spotu svog muža, za pesmu "Erotična".

Spot obiluje izazovnim kadrovima, a Katarina je priznala da ju je bilo sramota da bude u prisustvu roditelja dok su gledali ove scene.

"Jedino mi je bitno mišljenje naše porodice. Naravno da me je bilo sramota zbog njih i nisam želela da budem pored njih kada su gledali spot, ali i to smo preživeli, spot ima malo nevaljalih scena, ali ako ćemo iskreno, nije to ništa novo, nismo ni prvi ni poslednji koji su snimili tako nešto", rekla je ona nakon što se na društvenim mrežama podigla bura.

Neke od scena iz pomenutog spota možete pogledati u galeriji ispod.

Youtube / Ljuba Perućica Golišave scene izazvale komentare!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna