Jelenu Stupljanin i Bojana Dimitrijevića spojilo je pozorište, koje im je oboma velika ljubav. Te 2018. godine su na sceni JDP-a spremali predstavu "Zašto je poludeo gospodin R", a upravo je taj projekat "kumovao" njihovoj vezi.

"Znamo se dosta dugo. Kao stariji kolega pratio sam Jelenin rad još dok je studirala. I kasnije smo se viđali na nekim premijerama, ali do 2018. nismo radili zajedno", počeo je sada priču Bojan za magazin "Gloria", a zatim je Jelena objasnila kako je teklo njihovo zbližavanje.

"U kratkom vremenu radili smo predstavu "Zašto je poludeo gospodin R" i jedan slatki studentski film u kome smo tumačili par. Kad smo se prvi put filmski poljubili, nisam pretpostavila da ćemo uskoro otpočeti vezu i zajednički život. Za vreme rada na komadu u JDP-u Bojan mi je pokazivao naklonost, udvarao mi se. Svakog dana mi je ostavljao čokoladicu u garderobi. Kako smo oboje vegetarijanci, bila je u pitanju zdrava čokoladica. Jednom je i podelio obrok sa mnom, što ranije, po sopstvenom priznanju, nije praktikovao. Osećala sam se kao tinejdžerka tih dana", ispričala je glumica.

Nakon toga, susret u jednom lokalu bio je sudbonosni, a Bojan priznaje da od tog momenta više nije želeo da se odvoji od Jelene. Usledilo je prvo zajedničko letovanje, a nakon toga i zajednički život.

"Nenamerno sam došao u lokal u kome je već bila Jelena s prijateljicom. Odmah sam seo za njihov sto. To veče sam je prvi put dodirnuo i poželeo da zauvek ostanem s njom. Sve se odvijalo munjevitom brzinom. Otišli smo zajedno na more, prvo u Pulu gde je ona planirala da letuje pre nego što smo otpočeli vezu, a zatim na Brione, gde sam ja provodio odmor. Posle mora smo započeli zajednički život u stanu u kome sam tada živeo. Nismo se više razdvajali", otkrio je glumac za pomenuti magazin.

Jelena Stupljanin je jedno vreme živela u Americi, a zbog odluke da se vrati u Srbiju nikada se nije pokajala.

"Uopšte ne žalim za tim što sam napustila Ameriku i vratila se u Srbiju. Ovde mi se desilo nešto najlepše u životu, ljubav sa Bojanom", rekla je ranije Jelena Stupljanin.

Još fotografija glumačkog para pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/jelenastupljanin Jelena Stupljanin i Bojan Dimitrijević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna