Filip Živojinović je često "optuživan" kako je dugo bio "samo sin" Bobe Živojinovića i pastorak Lepe Brene. Zatim mu je pripala nova titula "muž Aleksandre Prijović", ali on već neko vreme gradi producentsku karijeru i ne obazire se na tračeve.

Filip je dobio osnovno obrazovanje u Beogradu, gde je završio Britansku međunarodnu školu, a zatim u Americi studirao menadžment. Tamo je i započeo karijeru kao sportski agent i menadžer. Jedno vreme se bavio i tenisom, bio juniorski šampion u Srbiji i Crnoj Gori, a vreme u Americi provodio sa majkom Zoricom Desnicom koja se kasnije udala za košarkaša Ivu Nakića.

filip zivojinovic iva nakic 3.jpg
Instagram / f.zivojinovic 

U tom braku, Zorica je dobila ćerku i sina, a bliskost sa bratom i sestrom po majci Filip redovno naglašava. Sada je objavio i sliku kojom pokazuje da će ona učestvovati u novom projektu. 

On nastaje u saradnji sa rediteljem Petrom Pašićem, sa kojim je Filip i osnovao  producentsku kuću za filmska i televizijska ostvarenja. "Kad radiš na filmu sa sestrom, srce ti je puno. Naš glavni kostimograf", napisao je Filip u opisu fotografije nastale na filmskom setu.

Aleksandra Prijović promenila frizuru
Nemanja Nikolić 

Da li će u novom projektu biti mesta i za njegovu suprugu Aleksandru Prijović? "Ona je veoma talentovana", rekao je zaljubljeni muž jednom prilikom pa nema sumnje da će se prva odgovarajuća šansa pružiti baš njoj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Izvor: Lepa&Srećna