Za Manuelu Bijelić svi kažu da je "ista majka", jer poput Dragane Mirković ima dugu crnu kosu i bademaste oči. Naslednicu popularne pevačice svi hvale kao izuzetno zgodnu, a otkako je otvorila svoj Instagram nalog, i širi auditorijum ima prilike da se u to uveri.

Ćerka naše pevačice i Tonija Bijelića živi s njima u Austriji, gde u prostranom dvorcu i ona i njen brat Marko imaju svoje odvojene prostorije. Dragana kaže da se odlično slažu i da se deca s njom savetuju oko mnogih pitanja.

Tako je bilo i povodom prisustva na društvenim mrežama, gde ni Manuela ni Marko do skoro nisu bili "pristupačni" javnosti. 

Sin Dragane Mirković voli skromne devojke
Instagram / marko.vnm 

"Kada sam ih pitala zašto žele da budu na Instagramu, odgovorili su da je to za njih vrsta slobode", ispričala je Dragana nedavno. "To mogu da razumem, ali sam ih upozorila da mogu da se oproste od svoje privatnosti. Nisu to razumeli u prvi mah, pitali su se - zašto bi oni bili zanimljivi medijima kad nisu poznati. Ipak, ubrzo im je postalo jasno da sam bila u pravu."

Međutim, Dragana očigledno ne želi da se previše meša u odluke svoje dece. Tako Manuela sve češće objavljuje provokativne slike sa letovanja. Nakon fotki u mini haljinama i bluzicama koje ističu obline ove mlade devojke, stigle su i slike s jahti. 

Prema aktuelnoj instagramskoj modi, glavni "fazon" je da se ne vidi da li devojka ima ili nema kupaći kostim, pa tako i lepa "Manu" sad ima takvu sliku. Mnogi se sad sećaju kako je njena mama uporno odbijala da se slika u kupaćem kostimu, ali u doba društvenih mreža su takvi snimci potpuno uobičajeni - pogledajte i sami galeriju slika!

Instagram / manubijelic Ćerka Dragane Mirković na letovanju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna