Iako je proputovala gotovo ceo svet, Dragana Mirković retko svoje fotografije sa odmora deli s javnošću, a one na kojima pozira u kupaćem kostimu - baš nikada.

Pevačica objašnjava da joj je neprijatno da je publika vidi u tom izdanju, te da zbog toga takve fotografije nikada ne deli na društvenim mrežama.

"Meni je neprijatno da me bilo ko gleda u kupaćem kostimu, i kad sam bila mlada, a kamoli sada... Mislim da za tim nema potrebe, ja sam pevačica, nisam manekenka niti glumica da mogu sebi da dozvolim taj neki momenat da se slikam poluodevena, ja to ne volim.Nisam taj tip, tako da nećete to videti", objasnila je Dragana za "Pink.rs".

dragana mirkovic
Instagram / dragana_mirkovic 

Iako se mnoge njene koleginice fotografišu u ovakvim izdanjima, a neki smatraju i da se utrkuju koja će objaviti izazovniju fotografiju, pevačica kaže da joj to ne smeta i da ih podržava.

"Ja ne znam da se utrkuju. U svakom slučaju, mlade su, zgodne su, neka uživaju u tom zadovoljstvu", rekla je pevačica.

Dragana Mirković majka je dvoje dece, ćerke Manuele i sina Marka, koji su tek nedavno odlučili da deo svog života počnu da dele na društvenim mrežama, a pevačica ih je savetovala da se pripreme na to da će time izazvati veliko interesovanje javnosti.

manuela i marko bijelic.jpg
Instagram / marko.vnm 

"Pitala sam ih zašto žele da otvore profile na Instagramu i oni su mi objasnili da je to za njih neka vrsta slobode. Saglasila sam se da to urade, ali sam im napomenula da onda mogu da se oproste sa privatnošću. Čudili su se, rekli su 'zašto bismo mi bili nekome interesantni, pa mi nismo poznati'. Ali ja sam znala šta će se desiti. Uvek sam govorila da od dece mogu lako da napravim poznate ličnosti, ali to nisu želeli ni oni a ni ja", ispričala je pevačica nedavno za medije.

Još fotografija Dragane Mirković pronaći ćete u galeriji ispod.

Instagram/Dragana Mirkovic Pevačica kojoj bi mnogi pozavideli na životu, uživa u luksuznom odmaralištu, a obožavaocima je pokazala kako se zaista provodi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna