Dragana Mirković uživa u porodičnoj, kućnoj atmosferi i sve obaveze vezane za dom rado obavlja. Ipak, vreme praznika joj je posebno drago jer uživa da ukrašava svoj raskošni zamak.

Zvezde, baš kao i obični smrtnici, svoje domove ukrašavaju zajedno s najbližima, a potom s obožavaocima na društvenim mrežama dele atmosferu iz svojih raskošnih domova. Praznična dekoracija je odavno postala stvar prestiža, a ukrašavanju kuće se svi podjednako raduju. Kod Dragane je situacija malo drugačija. Znajući koliko uživa u ovoj obavezi, deca Marko i Manuela joj prepuštaju da sama dekoriše dom.

"Deca meni prepuštaju dekorisanje jer znaju da sam zaljubljenik u te stvari. Stvarno mnogo uživam u tome. Najlakše je uzeti dekoratera, ali ja uvek biram da dobijem upalu mišića od ukrašavanja tako visoke jelke. Penjem se na merdevine da sve to ukrasim, ali sam tom prilikom bosa. Ne nosim štikle", otkrila je jednom prilikom Dragana koja se i ovoga puta odlučila da veliku, raskošnu jelku dekoriše u crvenom tonu.

Praznici u domu Dragane Mirkovic
Instagram/Dragana Mirkovic 

Pevačica je objavila fotografije ispred kamina koji je ukrašen dekoracijom u crvenoj boji, i pokazala jelku na koju je posebno ponosna.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor:Lepa&Srećna