Pevač Oliver Dragojević 29. jula 2018. godine, u 71. godini života, izgubio je bitku sa opakom bolešću. Njegova supruga Vesna kao i svake prethodne i ove godine oglasila se emotivnom porukom i odala počast svom preminulom suprugu.

Vesna i Oliver Dragojević upoznali su se 1973. godine, venčali su se deset meseci kasnije i ostali zajedno sve do njegove smrti.

Jednom prilikom, pevač je priznao da Vesnu ne bi oženio da su se upoznali nakon što je on postao popularan, jer bi mislio da je s njim zbog novca.

Oliver je bio izuzetno ponosan na suprugu, sinove i unučad, i slovio je za porodičnog čoveka. Ipak, 2006. godine njegov brak je bio ozbiljno uzdrman. U javnost je dospela informacija da je imao aferu i da je godinama vodio paralelan život.

Manekenka Branka Marić-Muti javno je priznala da je sa umetnikom dugo godina bila u ljubavnoj vezi, da su održavali intimne odnose sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, a koliko je afera bila ozbiljna, govori činjenica da je Dragojević zbog Branke želeo da ostavi suprugu. Vesna je jako teško podnela saznanje da joj je suprug bio neveran, deset godina joj je trebalo da preboli prevaru.

"Svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u Hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti", rekla je svojevremeno Vesna za jedan hrvatski portal. Oliver nikada nije govorio o privatnom životu, pa ni ovu situaciju nije komentarisao.

"Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima prvenstveno je moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije", ispričao je tada Oliver.

Pogledajte još fotografija Olivera Dragojevića u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Hrvatska radiotelevizija, Youtube / Printscreen / musicherecorp Oliver Dragojević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna