Miljana Gavrilović imala je iskustva sa ovakvim kadrovima i kaže da bi se opet oprobala u istim, te da je poverenje u reditelja najvažnije.

"Snimala bih ponovo eksplicitne scene. Za mene bi svaka glumica koja ima otpor prema svom telu trebalo da se zapita da li je to zaista njen poziv. Milsim da se ne treba opterećivati oko takvih scena, ako ti se ponudi dobra uloga, treba imati poverenja u reditelja", rekla je iskreno glumica za "Informer".

Ona kaže da joj se nikada nije dogodilo da oseti emociju prema nekom od kolega, te da glumci vrlo dobro znaju da odvoje privatno od poslovnog.

"Nikada nisam imala emociju prema kolegi. Svi ljubavni glumački parovi ostvarili su bliskost mimo snimanja, kada su se družili. Na samim snimanjima teško je da se to desi, glumci su se ispraksovali da kada dođu na snimanje odrade posao. Isto kao pevači kada se popnu na binu", objasnila je Miljana.

Glumica je ponosna mama dvoje dece - ćerke Mione (4) i sina Vukadina (2). Uspeva da balansira između poslovnih i privatnih obaveza, iako se, kako kaže, ponekad desi da jedan od ta dva životna segmenta ispašta.

"Trudim se da uspostavim balans između dece i posla. Uvek nešto malo ispašta, mozak ti je uvek pored dece, da li su jeli ili spavali. Ipak, trudimo se da se isključimo i da se posvetimo maksimalno poslu u datom trenutku", rekla je Miljana za pomenuti list.

Ona je nedavno govorila i o tome da je beskrajno srećna što se njeni naslednici međusobno lepo slažu i što su sada već dovoljno veliki da se zajedno igraju.

"Između dece je dve godine razlike, što je dovoljno da mogu da se igraju zajedno. Istina, nekad se slažu kao pas i mačka, ali uglavnom su u ljubavi. (smeh) Miona je divna devojčica, plemenita, razumna, strpljiva, pa ume i da popusti bratu koji je vrlo živahan. Preko dana se zaigraju i po nekoliko sati, što meni ostavlja mogućnost da završim obaveze", rekla je nedavno Miljana za "Hello".

Još fotografija Miljane Gavrilović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/miljana.gavrilovic Miljana Gavrilović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna