Svaka žena voli da se sačuva od vremena njen lik iz mladosti, ali način na koji je to uradio muž Mirke Vasiljević je neverovatan. Vujadin Savić je istetovirao lik svoje žene na samim grudima!

Zgodni fudbaler nije to radio pod kamerama niti paradirao sa ovim činom pred publikom na Instagramu, kako to čine drugi. Podsetimo, pre par dana se Bruklin Bekam pohvalio na ovoj društvenoj mreži tetovažom "Oženjen" koju je uradio da iznenadi svoju mladu suprugu Nikolu Pelc.

Vujadin je svoju tetovažu pokazao prijateljima, zadigavši majicu na brzinu, ali je to trajalo dovoljno dugo da snimak ostane zabeležen na Instagramu. Svi se dive detaljnom i vrlo efektnom crtežu na koži, a žene su dirnute što se fudbaler odlučio na takav korak.

vujadin savic tetovaza.jpg
Instagram / bobaradojevic 

Sve to doživljavaju kao znak večne ljubavi. Ona već traje deceniju, a svi se pitaju kada će Vujadin konačno oženiti Mirku. Međutim, kako je ona nedavno ispričala, veći je "problem" ona nego on.

"Stalno imamo neke obaveze, kad smo u inostranstvu, gde Vujadin radi, to nije izvodljivo. Kad dođemo u Srbiju, želim da provedemo vreme sa porodicom i prijateljima. A kad smo konačno na godišnjem odmoru, onda želimo da i nas dvoje budemo malo sami", objasnila je Mirka.

mirka vasiljevic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ipak, od letovanja udvoje ove sezone teško da će nešto biti. Mirka će raditi, jer je dobila dobre profesionalne ponude.  "Trudim se da mi život bude kao vaga, da nijedna strana, između porodice i posla, previše ne pretegne, nego da budu blizu. Da sam zastupljena i u kući, da učestvujem u njihovom odrastanju, da imam trenutke sa njima, sa suprugom, a da se bavim poslom koji volim", kaže Mirka.

Lepa glumica je nedavno rodila i četvrto dete, tako da roditelji sada imaju sinove  Andreja i Mihajla, kao i ćerku Adrijanu i Aniku. Mirka je, čini se, posle svakog porođaja sve lepša, a u galeriji slika pogledajte detaljno kako izgleda njen tetovirani lik, kao i druga izdanja naše mlade lepotice.

Instagram / bobaradojevic, ATA / Antonio Ahel Lik lepe glumice muž tetovirao na grudima!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna