Glumica Mirka  Vasiljević sa svojim partneromVujadinom  Savićem ima troje dece i skladan porodični život. Rano je postala majka -  prvi put sa svega 20 godina, a u svakoj trudnoći dobijala je po 10 kilograma viška. Liniju je brzo vraćala određenim planom ishrane kog se disciplinovano držala.

"Prva trudnoća je baš bila sa 20 godina kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma".

Mirka otkriva i kako izgleda njena ishrana, kojom održava vitku figuru.

"Moj doručak nekada bude veoma kaloričan - pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad. Onda ujutru, kada se probudite, može jači doručak (smeh)", izjavila je ona.

"Kada baš baš onako preteram, što bude u periodu slava, u periodu tih nekih, da kažem, programa novogodišnjih i tako dalje, meni onda posluži ta moja disciplina. Mislim da je to više do stanja vaše odluke, vaše psihe. Još sam ja Vaga u horoskopu tako da dok moja Vaga izvaga, da li ću da idem na ribu ili na roštilj ili na nešto treće, slavlje prođe", dodala je.

Saveznik dobre Mirkine linije je i treniranje, koje joj ne pada teško.

"Ako u nešto nisam sigurna vezano za ishranu ili za vežbe, prvenstveno pitam svog trenera. A ako ne dobijem zadovoljavajući odgovor trenera, onda se obratim Vujadinu mada uglavnom Vujadin podrži reči trenera i onda shvatim da to tako mora", istakla je.

Izvor: Kurir/Žena