Ćerka Vesne Dedić ne voli da se medijski eksponira. Spisateljica je veoma ponosna na naslednicu, ali o njoj retko govori.

"Ćerka mi je zabranila da pričam o njoj, ali mogu da kažem da sam zaista zadovoljna majka. Lenki sam za svaki rođendan poklanjala više slobode i više poverenja jer je dokazivala da sam u pravu kada tvrdim: Ne vaspitavaju se ženska deca tako što im govoriš šta sve devojčica ne sme, već govoriš šta sve može. Umesto zabrana treba dati slobodu. Upotreba slobode je veća odgovornost od poštovanja zabrana. Poštovati zabrane mogu i glupaci, a ne izneveriti onog ko ti je dao slobodu samo mudri i oni koji istinski vole", otkrila je jednom prilikom Vesna, koja je jako emotivna kada je njena ćerka u pitanju.

"Plačem skoro svakog dana. Pustila sam suzu kada sam birala haljinu za dodelu diploma moje ćerke. Shvatila sam da je sve brzo proletelo, od momenta kada sam je odvela u vrtić do završetka studija. Nisam mnogo zaslužna, ne verujem u vaspitanje, više u gene i snagu pojedinca. Uvek kažem Lenki da ću prisvojiti deo njenog uspeha", rekla je za "Blic" Vesna koja smatra da su sve loše stvari koje su joj se dogodile na kraju se ispostavile kao dobre.

Vesna je Lenku dobila tokom braka sa lekarom Srđanom Milojevićem od koga se razvela pre više od 16 godina.

"Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku", izjavila je voditeljka.

Vesna je samo jednom prilikom pokazalala kako njena naslednica izgleda, i to na dan njenog 21. rođendana.

Ćerka Vesne Dedić
Instagram/Vesna Dedić 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna