Seki Aleksić su se životni prioriteti potpuno promenili otkako je dobila decu. Sinovi su joj na prvom mestu i spremna je da za njih uradi sve. 

"Životni prioriteti se svakako promene kada čovek postane roditelj. Na prvom mestu su definitivno deca i sve ono što je vezano za porodicu i egistenciju porodice. Kod mene se to dosta promenilo i mislim da je promena došla u pravom trenuku", ispričala je za naš portal nedavno pevačica, koja se na jesen susreće sa teškim periodom za svaku majku. Naime, njen stariji sin Jakov kreće u predškolsko.

"Jakov kreće u predškolsko, a prvo što sam pitala je da li mora da ide svaki dan. Nekako mi je brzo porastao i to će da mi padne emotivno teško. Naravno, da mora da ide u predškolsko, da se druži sa decom, da dele sve i da se druže. Meni je kao majci veoma emotivno. Pitao me je i da li mogu ja sa njim da sedim u klupi, rekla sam 'ne mogu da sedim ljubavi u klupi, ti si tamo u školi sa drugarima', a on mi kaže 'mama, je l mogu kroz prozor da se nagnem da ti sediš na klupi ispred škole'. Obećala sam da ako nema klupe, da ću u kolima sedeti par dana, tako da eto to su moje muke", rekla je za "Blic" Seka čiji sinovi će ići u državnu školu.

Seka Aleksić smršala
Youtube/Printscreen/Goran Todorovic Novinar 

"Mi živimo u Staroj Pazovi gde postoiji sjajna državna škola i ne vidim razlog zašto moje dete ne bi išlo u državnu školu. Ja sam išla u državnu školu. Potpuno je ista situacija da li je privatna ili državna škola, važno je da vi kao roditelj pozitivno utičete na dete, učite ga od malena, dajete mu dobar primer", rekla je Seka koja želi još jedno dete

"Po mom mišljenju, trebalo je ranije da ostanem trudna. Već je sad trebalo da budem trudna. Jovan ima dve i po godine. Htela sam da napravim malu razliku između dece zato što želim više dece, pa neću kao u pedesetoj rađati. Želela sam do 45. godine. Ali svakako, ja ću se truditi da što više dece izrodim, jer to je najveće bogatstvo", rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

Seka i Veljko su u braku od 2010. godine, a još njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Da se prave ljubavi dogode na prvi pogled, svedoči i priča Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna