Mnogi već godinama hvale vedar duh Vesne Dedić, ali i njen izgled, a ona kaže da je upravo energija koju emituje zaslužna za to što je ljudi doživljavaju na taj način.

"Ne vidim ja sebe kao neku lepoticu, ali se trudim da mi godine ne smetaju u ispunjavanju privatnih i poslovnih želja. Ključ onoga što nazivate mojom lepotom je u činjenici da su moji najmiliji zdravi, nasmejani i da me obožavaju. Naravno da pazim kako se hranim, da vežbam, da idem na razne tretmane protiv starenja, ali sve to bi bilo besmisleno i uzaludno da me ne vole i ne poštuju oni koje ja volim", rekla je Vesna za "Novosti".

Tome što je ispunjena na svim poljima doprinosi i njen posao, a ona ističe da je njen pokretač bila želja da obezbedi sebi lep život.

vesna dedic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Uvek sam želela da sebi obezbedim lep život radeći isključivo ono što volim i ne petljajući se u stvari koje ne mogu sa lakoćom i mirom u duši i na savesti da obavim", iskrena je Vesna i dodala:

"Sloboda je kad živiš od posla koji voliš, deliš vreme sa ljudima koji su ti zanimljivi, kada imaš zdravlja toliko da možeš da pođeš peške i na kraj sveta, da se budiš sa kim ti hoćeš ili ni sa kim ako to nećeš. Što se tiče grešaka, najbitnije da se posle njih ne kaješ i da ih po hitnom postupku oprostiš sebi."

Vesna je nedavno sa svima podelila svoj ponos, kada je njena ćerka Lenka diplomirala na fakultetu u Holandiji.

"Ponavljam godinama da kćerkama treba dati slobodu, a uslov slobode je obrazovanje. Ponavljam i da zabrane mogu poštovati i glupaci, a slobodu samo oni koji istinski vole. Lenka je dokazala da sam bila pametna", poručila je tada voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna