Sanja Đorđević s vremena na vreme deli privatne trenutke na društvenim mrežama, ali nije, poput nekih njenih koleginica, spretna u obrađivanju fotografija.

Pevačica je dugogodišnja prijateljica sa Lepom Brenom, a upavo je ona pokušala da joj prenese trikove za što bolju fotografiju. Međutim, bezuspešno, jer Sanja priznaje da se u tome nikako ne snalazi.

"Družim se sa Lepom Brenom, ona je pokušala da me nauči kako da sredim slike za Instagram, ali ja sam operisana za te društvene mreže", iskrena je bila Sanja Đorđević za "Informer".

Pevačica ovo leto provodi radno i uživa u tome.

"Imala sam divne koncerte i nastupe i srećna sam što su mi se vratile moje pesme", rekla je pevačica.

Osim sa Brenom, Sanja je veoma bliska i sa Viki Miljković i Cecom Ražnatović, sa kojima se i okumila.

sanja djordjevic
ATA / Antonio Ahel 

"Ceca mi je jedan od prijatelja na estradi, a sve što mi pričamo kad se nađemo ostaće tajna zakopana u crnu zemlju. Ako postoji nešto što mi prijatelj kaže u poverenju, onda ću da poštujem to do kraja i ako treba, poneću u grob. Zato se to i zove prijateljstvo. Pomognem uvek kad mogu, kad moram, a isto dobijem od dragih ljudi. Dešavalo se i mene da ljudi razočaraju, ali se, srećom, desi rano, pa se raziđemo. To se dešava", ispričala je ranije pevačica za "Republiku".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna