Pevačica Edita Aradinović priznala je da joj nije bilo svejedno da donese odluku o operaciji glasnih žica, budući da je takva intervencija veoma zahtevna, a da je glas njeno glavno "oruđe" za rad.

Ipak, sve je prošlo u najboljem redu, a ona je sada presrećna što je rešila problem koji ju je dugo mučio.

"Nemam više promukao glas. Ne mučim se dok pričam. Hvala bogu da sam rešila taj problem. To mi je bio ozbiljan problem. Dugo godina nisam bila svesna toga. Zbog prirode posla sam bojala da se operišem. Osetljive su glasne žice. Kada sam imala prvi nastup drugačije sam zvučala. Bila sam skeptična. Ali taj nastup je trajao 45 minuta. Nekako sam izgurala. Svaki sledeći je bio sve lakši", iskrena je bila Edita za "Blic".

Ona je nedavno provela nekoliko dana u Crnoj Gori, ali je obožavaoci, kako kaže, nisu opsedali.

"Nemaju gde da priđu. Nisam išla na javne plaže, nisam izlazila iz sobe. Ima ih po Instagramu, ili mahnu ovako u prolazu", kaže pevačica i priznaje da ne voli preteranu bliskost sa nepoznatim ljudima:

"Mada ne volim kada neko dođe da se fotka, pa me zagrli malo prisnije ili hoće da me poljubi. Ne volim da me neko previše dira i pipa. Možda ne bi trebalo da sam takva, trebalo bi da sam opuštenija."

Edita je priznala i da se suočila sa komentarima da je uobražena.

"Da, kažu mi da sam uobražena. Svašta vole da kažu. Ali to samo oni koji me ne poznaju. Oni koji me znaju govore da sam previše omekšala. A ja za sebe kažem da sam sve opuštenija, nežnija", zaključila je ona.

Još fotografija Edite Aradinović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/editaaradinovic, Instagram / editaaradinovic Edita Aradinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna