Pevačica Nikolina Kovač nerado se seća ovog incidenta, posle kog dugo nije mogla da se opusti tokom vožnje.

"Kada sam snimila svoju drugu pesmu 'Sumnjivo lice' i posle udaje i porođaja se vratila na scenu, Saša, Nikolaj i ja smo doživeli veliku saobraćajnu nesreću. Upali smo u reku i to je bio jako veliki stres za mene", započela je pevačica priču za "Alo".

"Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila... Trajalo je to oko dve godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja", objasnila je Nikolina sa suzama u očima.

nikolina kovac
Instagram / nikolina.kovac 

Ona se zatim prisetila scene koju nikada neće zaboraviti, a to je kada je trebalo da spasi svog sina.

"Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor jer je voda došla iznad nivoa prozora bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila sam samo da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života. U tom trenutku nisam posećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život i sebi vratim mir. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona", zaključila je Nikolina u svojoj ispovesti.

Još fotografija Nikoline Kovač i Saše Kapora pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Među najelegantnijim parovima na srpskoj estradi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna