U više navrata Lepa Brena je govorila o tome da je u detinjstvu teško živela, te da zbog toga sada racionalno troši novac koji je zaradila.

Nije tajna da uživa u luksuzu i izobilju, a u javnosti se često polemiše o tome šta pevačica sve poseduje u svojoj imovinskoj karti.

Međutim, Brena kaže da se na takva šuškanja ne osvrće.

"Ja da sam razmišljala o tome u poslednjih 40 godina, ja bih završila na klinici za mentalno problematične osobe. Medijima dozvoljavate da zadiru u vaš džep do nekih granica. Ali oni to ni sami ne mogu da saberu, pa ja to gledam kao neki vid zabave za njih", rekla je sada Brena za "Grand Online".

Lepa Brena o svom bogatstvu
ATA Images/Antonio Ahel 

Ona uskoro pokreće novi biznis, o kome do sada nije otkrivala mnogo detalja, ali je najavila da je reč o delatnosti koja se tiče lepote i estetike, te da će se dopasti pripadnicama lepšeg pola.

Brena smatra da novac treba pametno ulagati, a ponosna je što su i njeni sinovi krenuli istim stopama.

"Tek tad neće moći da saberu! (smeh). Radi se puno i pametno se ulaže. Naša deca su porasla, to su sad muškarci koji se takođe bave biznisom i na to sam izuzetno ponosna", istakla je pevačica.

Podsetimo, Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem ima dva sina, dok nekadašnji teniser iz prvog braka ima još jednog naslednika, Filipa Živojinovića, koji je u braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović.

Neka od najzanimljivijih modnih izdanja Lepe Brene pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / lepabrenaa Najzanimljivija izdanja Lepe Brene

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna