Milioni pregleda novog video klipa Selene Gomez (30) pokazuju da je mlada glumica "udarila" pravo u slabu tačku mnogih žena. "Neću da uvučem stomak", glavna je poruka sa njenog TikToka, a ona dodaje: "Pravi stomaci se vraćaju, okej?"

Već nekoliko meseci nekadašnja zvezda Diznijevih filmova, pevačica, a sada glavna junakinja serije "Selena + šef kuhinje" izaziva sve bodi "šejmere" (one koji se nekom rugaju zbog izgleda). Oni je kritikuju, a ona odgovara: "Iskreno, uopšte ne brinem zbog toga koliko imam kilograma. Ljudi će i onako uvek da te pljuju."

Ona nabraja niz komentara koje prima: "Suviše si mala", "Suviše si debela", "To ti ne stoji"...

"Bla...bla... bla... sebi sam savršena takva kakva jesam", dodala je Selena. "Kakva je poruka ove priče? Doviđenja", zatvorila je glumica usta svima.

Ovo nije prvi put da se Selena "obračunava" sa kritičarima koji joj stalno zameraju zbog izgleda. Kad je pozirala naga za naslovnu stranu svog muzičkog albuma, 2015. godine, počeli su prvi komentari. "Ne bih ni stigla na neki aerodrom, a okupljeni svet bi počeo da mi dovikuje - debela si. A čak i da se jesam ugojila, meni je to u redu. Upravo to slika na mom albumu i pokazuje".

Selena se borila i sa lupusom, a nakon toga i sa transplantacijom bubrega, pa joj je zdravlje ipak na prvom mestu. "Dosta variram u težini, ali sam naučila da moram da imam `debelu kožu` i da se ne obazirem na komentare. To je sve samo mržnja."

Zavirite u galeriju slika i pogledajte kakve je sve varijacije svog izgleda ona pokazala dosad!

Profimedia Glumica, pevačica, dizajnerka!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna