Aleksandrina i Bojanova deca, ćerka Anđelina (7) i sin Mihajlo (3), s nestrpljenjem iščekuju rođenje brata ili sestre.

"Ona brine oko svega i sve razume, dok je Mihajlo malo flegma, a opet nam je jednog dana kazao da bebi neće dati da spava u njegovom krevetu", rekla je na početku razgovora za "Story" pevačeva supruga.

Aleksandra je zatim iskreno govorila o tome da ona i Bojan nakon trećeg deteta ne planiraju ponovo da šire porodicu, budući da su joj sve tri trudnoće, nažalost, pune briga.

"Bojan i ja bismo mogli da imamo još dece, ali sa aspekta trudnoća, verujem da mi je ovo poslednja. Prethodne dve mi nisu bile lake i sa ovom je isti slučaj. Okupane su brigama, nažalost. Nakon druge imala sam problem sa dijastazom, trbušni mišići nisu mogli da mi se vrate na staro, što se odrazilo na leđa, sa čim sada imam problema. Idem na terapije da bih mogla sve da iznesem do kraja", ispričala je Aleksandra Vasković.

Bojan Vasković sa suprugom
Instagram/bojanvaskovic_official 

Popularni pevač istakao je da jedva čekaju da beba dođe na svet.

"Sve radimo po osećaju i na dolazak prinove gledamo kao na blagoslov", rekao je Bojan Vasković za pomenuti magazin.

Pevačeva supruga je ranije govorila i o prevremenom porođaju koji se dogodio sa ćerkom Anđelinom, koja je na svet došla u šestom  mesecu trudnoće.

Umesto sreće i radosti zbog rođenja prvog deteta, Bojana i Aleksandru je tada obuzeo strah.

"Naše prvo dete, Anđelinu, nismo kao većina roditelja dočekali s radošću, već sa strahom da li će preživeti. Uz božju pomoć, i pomoć divnih lekara sa Instituta za neonatologiju, iz bolnice je izašla kao zdrava beba. U celom tom procesu prihvatanja situacije sazreli smo, ujedinili se, naučili da se oslanjamo jedno na drugo. Shvatili smo da ne postoji ništa vrednije od porodice i zdravlja, a danas smo srećni i zahvalni što to imamo", ispričala je svojevremeno Aleksandra, koja je po zanimanju lekar i trenutno je na specijalizaciji ginekologije i akušerstva.

Još fotografija Bojana i Aleksandre Vasković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / _mrs.vaskovic_ Aleksandra Vasković na plaži.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna